Obrana před nachlazením? Rybí tuk s omega-3
Náchylnější k nachlazení se váš organismus stává ve chvíli, kdy máte oslabenou imunitu.Tomu však můžete předcházet tím, že budete dbát na zdravou stravu. Jezte pravidelně tučné mořské ryby, které obsahují omega-3 mastné kyseliny. Tyto zdravé tuky totiž napomáhají imunitnímu systému a zároveň přispívají ke zdraví mozku, srdce a očí.
Váš imunitní systém je velmi citlivý na to, jaký vedete životní styl. Kromě náporu vnějších vlivů, jakými jsou znečištěné ovzduší, náhlé změny počasí nebo stres, na něj do značné míry působí také strava, kterou do těla přijímáme. Toho však můžete využít a pomocí zdravého stravování podpořit obranyschopnost svého organismu.Velmi přínosné pro imunitu jsou především omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA. Přestože jsou omega-3 mastné kyseliny nezbytné pro naše zdraví, mnoho z nás trpí jejich nedostatkem. Lidské tělo si tyto látky neumí vytvořit. Bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin jsou především tučné mořské ryby, které by se proto na našem stole měly objevovat alespoň třikrát týdně. Realita je však v řadě českých domácností jiná a mnoho lidí se s rybou setkává pouze o Vánocích. Vsadíte-li na ryby, upřednostňujte raději ty čerstvé před mraženými, jejichž maso procesem mražení ztrácí některé své kvality.
Alternativou k rybímu masu může být také konzumace kvalitního doplňku stravy. Dostatečný přísun omega-3 mastných kyselin si můžete zajistit dvěma kapslemi OmegaMarine Forte+, které se vyrábí z norského lososa a je obohacený o vitamín D. Zpracovaní živého lososa v rybí olej trvá v průměru 75 minut od jeho vylovení. Vzniká tak neuvěřitelně čerstvý produkt, který se vyrábí při nízkých teplotách kvůli ochraně nutriční hodnoty. Tento postup zachovává v rybím oleji přirozený obsah antioxidantů a vitaminů. Nyní máte možnost vyzkoušet OmegaMarine Forte+ zcela zdarma. Více na www.omega3zdarma.cz.
Autor: Komerční prezentace